Wednesday 3 May 2017

13.Alto Paraiso- 3. Yazı- Ses ile şifa dosyaları

Belki milyonlarca ton quartz kristalin üzerinde yürüyoruz. Öyleki, şelalelere uzanan tozlu patikalarda yürürken normalde bir taş dükkanında görüp almak isteyebileceğiniz güzellikte kristaller buluyoruz.
Burası Alto Paraiso; anlamı, Yüksek Cennet.

 

 

 

 
(Bu patikalarda kilometrelerce çıplak ayakla yürüdük. Yerden gelen enerji çok kuvvetli.)


Quartz kristalin frekans titreşimi ışık hızından daha hızlı. Ne su ne de katı madde sayılıyor. Taç çakra ve daha yüksek çakraları açıyor. Yaratan'ın Beyaz Işığını getiriyor.

Burada yaşayan her kesin aydınlanmış olduğunu sanırsanız yanılırsınız. Evet, bu yüksek frekansa çekilen çok sayıda güzel kalpli insan var. Hatta bu dünya dışından ışık varlıkları da... Onlarca farklı ruhani gurup, İlahi Aşk'a çıkan farklı patikaların, farklı akımların temsilcileri olarak buradalar.  Buna keza, kasabanın barından çıkmayanlar da vardır, tecavüz ve ya hırsızlığa kalkışabilecek insanlar da...

Her kes bir kristale dokunabilir ama her kes onun ışığına bağlanamaz. Onu yalnızca katı bir madde olarak gören, derinliğini sezemeyen bir kimse o kristalin yaydığı enerjiden yararlanamaz. Bağ niyet ile kurulur ve sonra enerjisel alış veriş başlar. 

Yeryüzü Annenin, Gaia Annemizin izniyle, vardığımız her yeryüzü çakrasından az miktarda taş-kristal topluyoruz. Bu taşları-kristalleri, "Mucizeye Yolculuk'a" maddi manevi destekte bulunmuş ve bulunacak dostlara, geri dönüşümüzde yapacağımız bir etkinlik ile, söz verdiğimiz gibi dağıtacağız.  Abadiania ve Alto Paraiso kristallerini posta yoluyla, bu gün, evimize gönderdik.
Enerjiler seyahat etmek istiyor. Büyük planda her bir yolculuğun amacı var. Kristallerin bu yolculuklarına kanal olduğumuz için ayrıca mutluyuz.

Yüksel Cennet'in kutsal şelaleleri, sonsuzcasına miktarda, mikro kristal parçacıkları taşıyor. Altında oturmak, meditasyon yapmak, şükretmek Özümüzün bize bu ömürde sunduğu en büyük hediyelerden biriydi. John of God'ın sert şifalandırmasından sonra temizlenen ruhani yaralarımıza yumuşak, kapatıcı merhem oldular sanki.

Yine, bu şelaleleri bir turist olarak ziyaret edip, onların ruhuna bağlanmayan ve derin faydalarını alamayan insanlar da çoktur.

Dünyanın öbür ucundaki bu enerji alanına bağlanmanız, bu kutsal ruhlara bağlanmanız ve aktardıkları şifayı alabilmeniz için, enerjilerin üstümüzde bıraktığı etkiler ile yapıp kaydettiğimiz 2 chanting'i (ses ile şifa dosyasını) bütünün hayrına size sunuyoruz. Onları 2 garip şarkı olarak düşünüyorsanız vaktinizi boşa harcamayın derim. Derinliğini seziyorsanız, çekim gücünü seziyorsanız, dinleyin derim.

Gelen enerjiye bağlanıp, getirdiklerini almaya niyet etmeniz ve şükretmeniz yeterli. Herşey Yaratan'dan, Herşey Yaratan'ın... Herşey O.

Loquinhas şelalesinde yaptığımız ilk chanting'te gelen evrensel ışık, omurga enerjimizi temizleyip, kundalini enerjimizi yükseltti. 

(Kulaklık ile dinlemenizi önemle tavsiye ederim.)
(Tekrar tuşu ile 30 dakikalık bir meditasyon da yapabilirsiniz)



---
Aynı nehirin başka bir kolundaki şelalede yaptığımız chanting'te ise insanlığa unutulmuş bir boyut kapısı açıldı. Bu, doğa ruhlarına açılan kapıydı. Onlarla yeniden iletişim kurmamızı istiyorlar. Bunun için hazır bekliyorlar. Bu hatırlayış bütünün en yüksek hayrına olsun.





------

Yüksek cenneti ve deneyimlerimizi bir nebze olsun fotoğraflarla da aktarmak istiyorum.

 
Akşamları uğrayıp bir bardak meyve suyu ya da kahve içtiğimiz, patlamış mısır yediğimiz kafede Maya dans ederken...

 
Loquinhas Şelalesi


 
Çoğu şelaleye yalnızca otostopla gidebiliyorsunuz. Araba geçerse...

 
Altında oturduğunuzda önce nefesiniz kesiliyor, sonra 3. Gözünüz 90 derece yukarı dönüp özünüze doğru bakıyor. Bir kaç dakikalık bir meditasyon, sanki saatlerce yapılmış bir meditasyon gibi geliyor.

 
 
Kendini sevdiren kelebek...

 
Başmelek Şelalesi ( Portekizce ismini unuttuysam da anlamı buydu)

 
Kristais Şelalesi

 
Maya her şeye hayretle bakıyor ve onlarca soru soruyor


 
İkiz aleviyle bir olmuş ağaç ❤️
(Dikenli olduğu için sarılamadığım ağaç)

 
Haftanın 3 günü kurulan organik pazar.    3 kilo muz 5 lira. 1 kilo mısır 3 lira

 
Pazarda çocukların yüzlerini boyayarak harçlığını çıkartan İsrail'li gezgin.

video: Oyuncu kedi Maya

 

 
Bir ses şifa çalışmasına katılıp, katılımcı olmayı deneyimlemek istedim. 6. Hissi çok kuvvetli olan şifacı, elini uzatıp sordu: 
"Sen gitar çalmayı biliyor musun?"
Biraz, diye cevaplayınca...

Sanskrit mantraların okunduğu , saf inanç enerjisiyle yükseldiğimiz bir geceydi.

Hoşçakal Yüksek Cennet
Sırada Bolivya var. Kara yoluyla gideceğimiz bir kaç bin kilometre...

--

10 gün içinde uzaktan görü şifa seanslarımızı yeniden başlatacağız. İlgileniyor ve daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız lütfen Heaven Earth Şifahane Blogspot sayfamızı ziyaret edin. Aradığınız bilgiyi 'seanslar' sayfasında bulacaksınız. http://yuuka-and-wings.blogspot.com.br/

Alto Paraiso'daki son günümüzde 14. paraleldeydik. Machu Picchu yeryüzü çakrasından, Alto Paraiso yeryüzü çakrasına doğru gelen enerji hattının - lay line' ıüstündeydik. Buradaki deneyimimizi, fotoğraf ve ses kayıtlarını bir sonraki blog yazımda paylaşacagım.

Bu yolculuğun önemli hedeflerinden biri yolculuk boyunca yazacağım blog yazılarımı ve hayat hikayemizi bir kitap olarak toplamak ve bütünün hayrına yayınlamak. Bu kitabı oluşturmak ve yayınlamak isteyecek bir tanıdığınız var ise tanışmamıza aracılık etmenizi rica ederim. Yazılan bütün satırlar ihtiyaç duyanlara ilham olsun ve bütüne hizmet etsin.




No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.